2000 ,- KR IGJEN TIL FRI FRAKT!

Handle som bedrift? Klikk her!
Til kassen
Totalt: 0
Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Spekebua informerer 📢

Oppskrifter

Kremet pasta med kylling og rød pesto

Denne smakfulle pastaretten er en familievennlig rett med kylling og en kremet saus basert på rød pesto. Retten er også enkel å få tid til å lage i hverdagen. Pastaretten inneholder cashewnøtter for å tilføre litt krønsj. Cashewnøttene kan fint utelates om det er ønskelig. Oppskriften nevner også at man kan vende inn ruccolasalat like før servering. Ruccolasalat kan fint brukes slik man bruker urter og den litt pepperaktige smaken ruccola tilfører passer godt sammen med de øvrige ingrediensene i denne retten. Salaten kan gjerne grovhakkes litt før den vendes inn.

 

Kremet pasta, 2-3 personer

3 stk kylling lårfilet (alternativt kyllingfilet)
1/2 rødløk
1 fedd hvitløk
En håndfull cashewnøtter
ca 3 ss rød pesto
ca 1 dl matfløte
250 g spaghetti
En håndfull frisk ruccolasalat, valgfritt
Litt pastavann
Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Finhakk rødløk og hvitløk og skjær kyllingen i biter.
  • Sett pastavann på kok og tilsett spaghettien når vannet koker. varm en stekepanne.
  • Fres kyllingen i litt olje i stekepanna, krydre med salt og pepper og legg den deretter til side.
  • Skru litt ned på varmen i stekepanna og tilsett rødløken. La den surre seg blank noen minutter og tilsett hvitløken. Løken skal ikke bli brun.
  • Ha kyllingen tilbake i stekepanna og tilsett deretter en håndfull cashewnøtter, pesto og fløte. Bland det hele sammen og la det surre på lav varme til pastaen er ferdig kokt.
  • Når pastaen er ferdig overfører du den direkte til stekepanna med pastaskje. Bland pastaen sammen med sausen og tilsett litt av pastavannet dersom sausen er litt tykk. Bland det godt sammen og smak til med salt og pepper.
  • Dersom du ønsker å prøve ruccolatrikset er det nå du vender salaten inn i pastaen. Server deretter pastaen med en gang.

Velbekomme!

Produktene kan du finne her:

Pesto Rosso, Portofino 100g

Her spiller soltørket tomat og PDO Basilikum rollen som smaksbærere sammen med blant annet lokal ekstra virgin olivenolje. Nydelig på en bruschetta, som tilbehør til skinker og pølser og selvfølgelig sammen med pasta.

Vis produkt

Tagliatelle Mezzane m/egg, Andalini 250g

Det er kun egg, vann og mel som brukes for å lage pasta men utvelgelsen av råvarene er nøkkelen til den gode kvaliteten Andalini leverer. Mezzane er en type eggpasta som er veldig lik tagliatelle. Mens tagliatelle tradisjonelt er fra Emilia-Romagna, antas opprinnelsen til pappardelle å være i sentral-Nord-Italia, spesielt Toscana, hvor den brukes i mange oppskrifter.

Vis produkt