Wild Fire BBQ- CHILI-MAYO

130kr

Chef Jeff håndlager majonesen fra bunn av med egg fra Norske frittgående høner balansert med Piri Piri og Bird’s Eye chilipepper, sitronsaft og hvitløk. Som skapt til sjømat, stekt, bakt eller frityrstekt fisk, stekt kylling, poteter, pommes frittes, grønnsaker og avokado. Nydelig som burgersaus.
/
Chef Jeff makes the mayonnaise from scratch with free-range eggs from Norway, balanced with Piri Piri and Bird’s Eye chili peppers, lemon juice and garlic. Made for seafood, fried, baked, or deep-fried fish, fried chicken, potatoes, french-fries, vegetables, and avocados. It is also lovely as a burger sauce.


INGREDIENSER / INGREDIENTS

Rapsolje (63%), majones (27%) (Rapsolje, sennepsfrø, eddik, sitronjuice, eggeplomme*, salt), økologisk sitronjuice, hvitløk, Piri Piri og Bird’s Eye chili, krydder.
*Fra Norske frittgående høns.
Mild. Glutenfri. Melkefri. Vegetarisk. Lavt sukkerinnhold, uten tilsatt sukker
Oppbevares kjølig. Best før / like god etter 6 mnd
/
Rapeseed oil (63%), mayonnaise (27%) (Rapeseed oil, mustard seeds, vinegar, lemon juice, egg yolk*, salt), organic lemon juice, garlic, Piri Piri and Bird’s Eye chili, spices.
*From Norwegian free range hens.
Mild. Gluten free.. Milk free. Suitable for vegetarians. Low in sugar, no added sugar.
Keep cool. Best before / just as good after 6 mnd

NÆRINGSINNHOLD / NUTRITIONAL VALES:
PR 100 gr/ml

Energi KJ 3235,5
energi Kcal 786,7
Fett 86,2
-hvorav mettede fettsyrer 6,2
Karbohydrater 1,2
-hvorav sukkerarter 0,7
Protein 0,8
salt 0,4

Kun 10 på lager