*Wild Fire BBQ- AMERICAN PALE ALE

75kr

Du sparer: 85kr (53%)

Norges første øl-BBQ saus med glutenfri APA fra Harstad bryggeri. Dette er en lett og spicy saus, perfekt til brisket og ”beercan” kylling. Nydelig som dipsaus, pizzasaus og i chiligryte, eller blandet med majones til hamburgersaus og på pommes frittes.
/
Norway’s first beer-based BBQ sauce with gluten-free APA beer from Harstad brewery and supported by Innovation Norway. This is a light and spicy sauce, perfect for brisket and Beer can chicken. Lovely as dipping sauce, pizza sauce, in a chili stew, or mixed with mayonnaise for hamburger sauce and on french fries.

.
INGREDIENSER / INGREDIENTS
Tomatpuré (46%), Glutenfri American Pale Ale (28%. Vann, malt av bygg, humleblomster og gjær), eddik, økologisk lønnesirup, brunt sukker, glutenfri Hoisin sauce (Soyabønner (61%), sukker, eddik, vann, salt, sesamolje, krydder, konserveringsmiddel melkesyre) Habañero, Piri Piri og Chipotle chilipepper, sennepsfrø, krydder (selleri), urter.
Medium pluss sterk. Glutenfri. Melkefri. Vegansk. Fri for mettet fett. ALK 0%.
Hyllevare. Best før og like gode etter 1 år
/
Tomato puree (46%), Gluten-free American Pale Ale (28%. Water, ground barley, hop flowers and yeast), vinegar, organic maple syrup, brown sugar, gluten-free Hoisin sauce (Soybeans (61%), sugar, vinegar, water, salt , sesame oil, spices, preservative lactic acid) Habañero, Piri Piri and Chipotle chili peppers, mustard seeds, spices (celery), herbs.
Medium plus strong. Gluten free. Milk-free. Vegan. Free of saturated fat. ALK 0%.
Shelf goods. Best before and just as good after 1 year

NÆRINGSINNHOLD / NUTRITIONAL VALUE:
PR 100 gr/ml

Energi KJ 906,8
energi Kcal 224,6
Fett 0,7
-hvorav mettede fettsyrer 0,1
Karbohydrater 26,6
-hvorav sukkerarter 23,5
Protein 1,3
salt 1,2

Kun 4 på lager