*Wild Fire BBQ- ASIA

45kr

Du sparer: 35kr (44%)

Et 5-spice krydder som Chef Jeff lærte fra sin tid i Lille Saigon. Med Szechuanpepper, stjerneanis, fennikel, kanel og nellik er den perfekt til Crispy Duck, crispy kylling, svin, tofu, fisk, grønsaker, wok, i krydderkake og asiatiske retter. Se oppskrift for Jeffs Crispy Duck her.
/
An Asian 5-spice that Chef Jeff learned when we was working in a restaurant in Little Saigon. It has Szechuan pepper, star anise, fennel, cinnamon and cloves and is perfect for Crispy Duck (see recipe here, crispy chicken, pork, tofu, fish, vegetables, wok, in spice cake and many Asian dishes.


INGREDIENSER / INGREDIENTS

Brunt sukker, Himalayasalt, Szechuanpepper, hvit pepper, fennikelfrø, stjerneanis, nellik og krydder
Uten chili. Glutenfri.
Hyllevare. Best før og like gode etter 2 år

Tomt på lager