Røros Rein- Ytrefilet av kalv

189kr

Du sparer: 60kr (24%)

Røros Rein- Ytrefilet av kalv

  • Ca 270g til 320g fillet, nok til 1-2 personer.

    Reinsdyrfilet med grønnsaksragu

    Tekst og bilde © matprat.no

    Ytrefilet av reinsdyr er noe av det mest eksotiske og eksklusive vi kan servere. Behandlet på riktig måte blir reinsdyrfilet fantastisk mørt og smakfullt. Her har du en rett som garantert vil gi gjestene dine vann i munnen.

      Gjester.
      Middels.
      20-40 minutter.

    Finn hele oppskriften hos matprat.no »

  • Reinsdyrfilet med portvinssaus

    Tekst og bilde © matprat.no

    Reinsdyr er selve «urdyret», og reinsdyrkjøtt er en kvalitetsråvare vi har all grunn til å være stolte av her i Norge. Med reinsdyrfilet kan du enkelt lage festmat i en ren gourmetklasse! Rødbeter og neper får en deilig sødme når de kokes, og blir et kjempegodt tilbehør.

      Gjester.
      Middels.
      40-60 minutter.

    Finn hele oppskriften hos matprat.no »

Kun 3 på lager