Det italienske pølsemakeriet Marchisio startet opp 1958, i Piedmont, mellom Langhe og fjellene i Cuneo. Det tradisjonsrike selskapet Marchisio, produserer blant annet italienske salamier etter gamle oppskrifter, med et mangfold av smaker. I dag holder de til i nye lokaler i Pianfei, som ligger i provinsen Cuneo. Her viderefører de produksjon av de gamle oppskriftene i moderne lokaler. Salami Classico er et eksklusivt produkt laget etter italiensk tradisjon, noe som gir et rustikt utseende og har den karakteristiske milde smaken som spekepølser fra Middelhavet har.
Bruksområder | Passer godt til ciabatta, sandwich, som pizzatopping, til spekematanretning, eller nytes som snacks i tynne skiver eller terninger. |
Smak | Salamien er kjøttrik, saftig og har en mild og rund smak. Skivene viser en intens rød farge, med hvite korn av fett. |
Ingredienser | Svinekjøtt, havsalt, dekstrose, urter, krydder, rødvin (inneholder sulfitt), antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringmiddel: kaliumnitrat E252. |