Det italienske pølsemakeriet Marchisio startet opp 1958, i Piedmont, mellom Langhe og fjellene i Cuneo. Det tradisjonsrike selskapet Marchisio, produserer blant annet italienske salamier etter gamle oppskrifter, med et mangfold av smaker. I dag holder de til i nye lokaler i Pianfei, som ligger i provinsen Cuneo. Her viderefører de produksjon av de gamle oppskriftene i moderne lokaler. Denne salamien er laget av utvalgt lokalt kjøtt og krydder, som deretter blandes med Barolo rødvin. Denne vinen blir kalt «Kongenes vin – Vinens konge», og er fra vindistriktet Langhe i regionen Piemonte i Italia.
Bruksområder | Smak den med et stykke hjemmelaget brød, server den som forrett, hører naturlig hjemme på et spekematfat eller nyt den alene som snacks. |
Smak | Salami med Barolo vin er en kjøttfull saftig pølse med en mild, søtlig og rund smak, som også dufter godt. |
Ingredienser | Svinekjøtt, havsalt, dekstrose, urter, krydder, rødvin 1% (inneholder sulfitt), antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringmiddel: kaliumnitrat E252. |