Det italienske pølsemakeriet Marchisio startet opp 1958, i Piedmont, mellom Langhe og fjellene i Cuneo. Det tradisjonsrike selskapet Marchisio, produserer blant annet italienske salamier etter gamle oppskrifter, med et mangfold av smaker. I dag holder de til i nye lokaler i Pianfei, som ligger i provinsen Cuneo. Her viderefører de produksjon av de gamle oppskriftene i moderne lokaler. Salami med chili er kjøttrik og saftig med en balansert smak av chili.
Bruksområder | Salami med chili egner seg godt som pizza topping, til varme og kalde pastaretter eller til fersk hjemmelaget brød. Kan også skjæres i skiver eller terninger å nytes som snacks eller som topping til en salat. |
Smak | Salamien har en medium grov kjøttstruktur og har en rødlig farge. Chilipepper setter en pikant spiss på denne spekepølsa. |
Ingredienser | Svinekjøtt, havsalt, dekstrose, urter, krydder, chilipepper 1%, rødvin (inneholder sulfitt), antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringmiddel: kaliumnitrat E252. |