Det italienske pølsemakeriet Marchisio startet opp 1958, i Piedmont, mellom Langhe og fjellene i Cuneo. Det tradisjonsrike selskapet Marchisio, produserer blant annet italienske salamier etter gamle oppskrifter, med et mangfold av smaker. I dag holder de til i nye lokaler i Pianfei, som ligger i provinsen Cuneo. Her viderefører de produksjon av de gamle oppskriftene i moderne lokaler. Villsvin salamien er et eksklusivt produkt laget etter italiensk oppskrift.
Bruksområder | Salamien er laget fra det magreste kjøttet fra villsvin, i tillegg til en liten prosentandel av svinekjøtt. Denne utsøkte salamien har en levende rød farge og passer godt til ciabatta og sandwich, til forretter (antipasti), som snacks eller på spekeanretninger. |
Smak | Salamien har en medium grov kjøttstruktur. Viltsmaken er på ingen måte gjennomtrengende, men setter en lett og pikant spiss på denne spekepølsa. |
Ingredienser | Kjøtt av villsvin 51%, svinekjøtt 34%, havsalt, dekstrose, urter, krydder, rødvin (inneholder sulfitt), antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252. |