Det italienske pølsemakeriet Marchisio startet opp 1958, i Piedmont, mellom Langhe og fjellene i Cuneo. Det tradisjonsrike selskapet Marchisio, produserer blant annet italienske salamier etter gamle oppskrifter. I dag holder de til i nye lokaler i Pianfei, som ligger i provinsen Cuneo. Her viderefører de produksjon av de gamle oppskriftene i moderne lokaler. Salami strolghino di cluatello er saftig og kjøttrik, med mye smak.
Bruksområder | Salame Strolghino di Culatello er velegnet til antipasti, som snacks, til spekmatbord, pålegg eller til en potetsalat. |
Smak | Strolghino er forholdsvis myk, men blir fast ved lagring. Skivene viser en intens rød farge, med hvite korn av fett. Delikat kryddersmak og en spesiell sødme. |
Ingredienser | Svinekjøtt, havsalt, dekstrose, urter, krydder, rødvin (inneholder sulfitt), antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringmiddel: kaliumnitrat E252. |