Redondo Iglesias-PRESTIGIO 80 g Jamón Ibérico BELLOTA 100%(nr 741003)

149kr

Du sparer: 50kr (25%)

Jamón bellota  ibérico 100%

Made from 100% ibérico free range pigs that are fed acorns during the “montanera” season. Air dry cured for a mínimum of 48 months  in the Sierra de Candelario (1300m high)Salamanca to deliver its uniquely intense,sweet and nutty flavour. Additives free only ham, salt and time ( no nitrites, no nitrates)

Knall god spekepølse fra 100% Iberico Bellota, smelter på tungen.

  • 80g eikenøtt-matet 100% iberisk skinke
  • 48 måneders spekeing i naturlige vingårder i Sierra de Candelario (Salamanca)
  • Fra rene iberiske griser oppdratt i frihet og matet eikenøtterbasert i løpet av Montanera-sesongen
  • Iberisk sertifisert produkt av Certifood

Kun 3 på lager