Redondo Iglesias-PRESTIGIO 80 g Lomo BELLOTA 100% (Nr743303)

89kr

Du sparer: 30kr (25%)

Jamón bellota  ibérico 100%

Made from 100% ibérico free range pigs that are fed acorns during the “montanera” season. Air dry cured for a mínimum of 48 months  in the Sierra de Candelario (1300m high)Salamanca to deliver its uniquely intense,sweet and nutty flavour. Additives free only ham, salt and time ( no nitrites, no nitrates)

Knall god spekepølse fra 100% Iberico Bellota, smelter på tungen.

  • 80g eikenøtt matet 100% iberisk
  • Laget i Sierra de Candelario (Salamanca) og marinert med krydder av topp kvalitet, blant hvilke paprika de la Vera PDO skiller seg ut
  • Edelt stykke fra den iberiske grisen oppvokst i frihet og matet på eikenøtter i Montanera-tiden
  • Iberisk sertifisert produkt av Certifood

På lager