Redondo Iglesias- Salchichón Ibérico BELLOTA Spekepølse (nr33400)

350kr

Du sparer: 149kr (30%)

Salchichón ibérico bellota

Made from ibérico free range pork and a delicate blend of pepper. Matured for a mínimum of 70 days in the Sierra de Candelario (1300m high)Salamanca to create its Sharp and melting salami texture .

  • Ca 500g
  • Laget i Sierra de Candelario (Salamanca)
  • Helt fantastisk smak!!!
  • Laget med det beste utvalget av iberisk kjøtt og krydder av første kvalitet, blant hvilke pepper skiller seg ut
    Vekt 0,5 kg
    Ingredienser Iberisk svinekjøtt, vanlig salt, dekstrin, svineprotein, dekstrose, krydder, antioksidant (natriumaskorbat), konserveringsmidler (kaliumnitrat, natriumnitritt)
    Ernæringsverdier (per 100 g) Energi / energi: 1836 KJ 450 Kcal Total fett / totalt fett: 38,1 g hvorav mettet / hvorav mettet fett: 16 g karbohydrater / karbohydrater: 0,9 g hvorav sukker / hvorav totalt sukker: 0,6 g proteiner / protein: 26 g Salt / Salt: 3,6 g

Kun 7 på lager