Skapt for å nytes der du vil. Ta de med på tur, som niste, i sekken.
Må ikke ha kjøling og kan dermed nytes overalt.
Best før, og absolutt ikke dårlig etter: 6-8mnd fra dagens dato
Når åpnet, bør den ligge kjølig.
Serveringstips: La den ligge i kjøleskapet, selv om det ikke er nødvendig. Holder seg bedre da.
Spekemat fra Pers Kjøkken er en opplevelse man bør unne seg. De bruker dyrere råvarer og det er noe av grunnen til alle medaljene i mesterskap.
Norgesmester på pålegg, spekemat og julemat!
Hos oss finner du et spennende sortiment innen pålegg, spekemat, pizzatopping og julemat. Vi har et bredt utvalg av produkter for deg som ønsker kvalitet til fornuftige betingelser.
Til 500g ferdig vare er anvendt 745 g svinekjøtt, salt, druesukker, antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E250). Røkt med bøkeflis.
Pr. 100 gram.
Energi 462 kJ/ 110 kcal
Fett 3,30 g
hvorav
– Mettede fettsyrer 1,30 g
Karbohydrat 0,40 g
hvorav
– Sukkerarter 0,40 g
Protein 19,50 g
Salt 4,40 g
Natrium 1,20 g