Pepperonipølse med lang tradisjonell produksjonsmetode. Krydret salsiccia med tørket chilipepper fra Calabria.
Fyldig kjøttsmak, hvor tørket chillipepper gir sødme og et lite kick.
Til tapas, pizza eller salat. Godt sammen med mozzarella og tomater.
Best før og ikke dårlig etter: 01.07.24
Kan helt fint spises i flere mnd etter denne datoen
Kjøtt av svin, salt, chilipepper 1,3%, krydder, aroma, dekstrose, sukker, antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: natriumnitritt E250, kaliumnitrat E252.
Næringsinnhold per 100 g. | |
---|---|
Energi (KJ) | 1506 |
Energi (KCal) | 362 |
Fett (g) | 26 |
Hvorav mettede fettsyrer (g) | 10 |
Karbohydrater (g) | 0 |
Hvorav sukkerarter (g) | 0 |
Kostfiber (g) | 0 |
Protein (g) | 32 |
Salt (g) | 4.4 |