Per`s Kjøkken AS var en av de første kjøttforedlingsbedriftene på Østlandet som startet med pinnekjøttproduksjon på 80-tallet. De har gjennom årenes løp fått Norgesmester-tittel samt en rekke medaljer i kjøttbransjens NM for vårt pinnekjøtt. Flere store profilerte restauranter i Norge er trofaste kunder av deres pinnekjøtt. Det er det det beste kvalitetsstempelet man kan få. Pinnekjøtt fra Per`s kjøkken blir produsert av lammeribbe og lammebog. Det gir ekstra god kjøttfylde. Førsteklasses råstoff kombinert med skånsom salting og førsteklasses tørkeprosess, gir den gode modne smaken vi er kjent for.
Dessverre så går de tom hvert år for dette fantastiske pinnekjøttet ( Ikke så rart med den kvaliteten og myyye kjøtt). Derfor ser vi oss nødt til å lage en forhåndsbestilling av kjøttet. Det vil bli levert i 2kg pakker. Holdbarheten på kjøttet er svært god, så om du skal ha til jul så kan du kjøpe nå. Det må heller ikke ligge kjølig.
Kjøttet er urøkt.
NB: Levers i 2kg pakninger
På lager 1!!!!!