Spekebua beregner ca. 180-200 gram spekemat per person i koldtbordene.
Erfaringsvis er dette en bra beregning som svært sjelden oppleves at blir for lite mat.
Vi anbefaler følgende tillegg til våre koldtbord:
- Eggerøre, 2-3 egg pr person
- Loff, 2.5 skiver pr pers ( Dette kan variere ut i fra om det er kun voksne, eller barn også, så ta gjerne med litt ekstra)
- Salat, agurk, sitron, paprika, kiwi til pynt
- Smør, Majones, sitron, remulade
Dersom du vil ha litt ekstra i koldtbordet, anbefaler vi laks, reker, roastbeef og krepsehaler mm.
Vær oppmerksom på at det beregnes ca. 180-200 gram mat pr. pers totalt sett, pluss tilbehør)
—
Få Vakuumproffen + ekstra pakke zip-lock poser til gunstigere pris når du benytter deg av ett av våre koldtbord-tilbud.Vakuumproffen er en vakuum maskin, håndholdt på strøm, som vakuumerer maten din i medfølgende zip lock poser så den holder seg lenge. Perfekt å bruke på spekepølser også, dersom du vil at den skal holde seg like «fersk» som når du kjøpte den. Alle burde hatt en slik maskin og når du kjøper koldtbord av Spekebua tilbyr vi den for kun 199,-
Vakuumproffen hjelper deg med å lagre eventuelle rester fra koldtbordet.
Maten holder seg frisk 5 ganger lengre. Les mer på: vakuumproffen.no