PØLSEFEST- Pers Kjøkken- Premium 100g oppskåret

20kr45kr

Vi har 12 forskjellige Premium 100 oppskåret fra Pers Kjøkken.
Skapt for å nytes der du vil.
Ta de med på tur, som niste, i sekken.
Må ikke ha kjøling og kan dermed nyes overalt.
– Italiensk Salami, Kåret til Norges beste spekepølse i 2018. Denne BØR du smake…
– Villmark, med medalje i samme mesterskap. Smaker «skog og villmark» av den.
– Rødvinspølse. Vi mener dette er den beste Rødvinspølsen i Norge! Og i 2020 fikk den GULL i NM
– Sydlansk salami, med smaken av Italia i munnen kan du drømme deg bort.
– Chorizo Fantastico, en helt fantastisk Chorizo som kan sammenliknes med den spanske. NB: Denne bør ligge i kjøleskap.
– Premium Fenalår, til og med de som ikke liker fenalår synes denne er god
– Premiert Westfalerskinke. En helt annen klasse enn du finner i dagligvaren…
– Røkt Spekekjøtt, som å spise speket indrefillet….Veldig mør og god
– Røkt Salami, den du finner på de beste hotellene.
– Morrpølse, premiert spekepølse i NM
– Fårepølse, helt uten svin.
– Salami, den typen du får på hoteller
– Pepperonnni- Den originale som du aldri vil bytte ut når du først har fått smaken av den!

Spekemat fra Pers Kjøkken er en opplevelse man bør unne seg. De bruker dyrere råvarer og det er noe av grunnen til alle medaljene i mesterskap.

Nullstill