SPEKEMAT SOM DUGNAD

Spekebua tilbyr idrettslag, foreninger, skoleklasser, russe-grupper, lag mfl.
muligheten til å selge spekemat på dugnad.

 

¤ God fortjeneste per solgte pakke ¤

¤ Gjenkjennelige produkter for alle spekematelskere ¤

¤ Ingen risiko ¤

¤ Ingen minstekrav ¤

¤ Krever ikke stor plass ¤

¤ Minimal innsats ¤

 

Det kan være en utfordring å få med seg en hel gruppe på dugnad når det skal selges produkter som gjerne er tungsolgte. Spekemat derimot, mottas med takknemlighet hos kunder og de bestiller gjerne om og om igjen.
Spekemat som dugnad kan gjøres hele året, og vi anbefaler at man setter av en periode på en til to uker til selve salget.

En skoleklasse kan lett tjene 15.000 kroner på salg av bare fem pakkeprodukter hver.

Vi utvider dugnadskonseptet fra høsten 2018 med flere av våre gaveesker, feler og fjøler. Send oss mail for oppdatert info inntil siden her er oppdatert 🙂

Det er 2 måter å bestille varer på:

1. Sette opp en bestilling på hva dere tror dere vil komme til å selge og eventuelt etterbestille dersom det viser seg å være for lite varer.
2. Ta opp bestillinger fra hver enkelt selger og sende inn samlet bestilling til Spekebua. (Hver selger tar da inn x antall bestillinger fra sine kunder og leverer inn skjemaer).

Spekebua AS tilbyr 14 dager kreditt, såfremt kredittsjekk kommer tilbake positiv. All registrering gjøres via registreringsskjema.
Spekebua bruker Postnord som logistikkpartner og vi sender varer fra vårt lager hver dag. Det kan være noe ventetid (ett par dager) på enkelte varer, men vi leverer alltid innen en uke. Frakt vil tilkomme, men Spekebua AS har veldig gode fraktavtaler, så det er ikke snakke om store beløp.

Det vil også være mulig å hente varer fra vårt lager, men da kun etter avtale.

Dette vil vi være med på! Hvordan går vi frem?

Fortell oss hvor mange dere er (ca) og hvilken type dugnad dere ønsker ved å sende en mail til

dugnad@spekebua.no

Vi sender dere all nødvendig info, tips og råd til salg av spekemat som dugnad, samt et registreringsskjema som du må fylle ut og sende i retur.
Dere kan selv lage en flyer til kundene med de forskjellige pakke-produktene dere vil selge, men i løpet av de neste ukene (oktober 18) ferdigstilles flyere og bestillingsskjema som dere kan laste ned herfra.
Man må ikke selge alle fire pakkeproduktene, det er opp til dere hvor mange/hvilke dere vil selge.
Det holder også med bare ett pakkeprodukt.

Det er viktig at dere avtaler med oss på forhånd, hvilke pakker dere skal selge og tidsperioden dugnaden skal gå over. 14 dager tid er normal dugnadsperiode.
Dette fordi vi må sørge for at vi har produktene på lager til dugnadsperiodens slutt.
Vi gjør oppmerksom på at det likevel kan oppstå endringer på kort varsel i tidsbegrensede perioder som ved julesesongen. Dette fordi spekematmarkedet er meget presset og forsinkelser/endringer i forsendelser fra fabrikkene kan oppstå.

 VIKTIG BESKJED FRA SPEKEBUA:

 01.08.18: Vi utvider dugnadskonseptet fra høsten 2018 med flere av våre gaveesker, feler og fjøler. Send oss mail for oppdatert info inntil siden her er oppdatert 🙂