“Verdens beste pizza”

Her får du oppskriften på en pizza, akkurat som du får den på det italienske kjøkkenet.

Pizza Ala “Anne-Gunn”

Vi har selv testet det ut, og kan garantere resultatet.

Pizzabunn:
Jan Vardøens pizzabunn

Pizzatopping:

Wild Fire: Siciliana Pizzasaus 

Pers Kjøkken: Chorizo Magnifico

Rød løk

Sjampinjong.

Fersk Chili, ca 1/2 (Avhengig hvor sterk du liker det)

Ost:  Quattro (cheddar, mozzarella, edamer, maasdam) COOP sin ost.

 

Sett grillen på maks varme, legg pizzastein på. La pizzastein varmes i ca 30 min. Grillen bør da holde ca 300 grader eller mer.

La pizzaen steke i ca 3-4 minutter til osten er smeltet og bunnen er lett sprø.

Tips:
– Ha gjerne en pizzaspade til å legge på pizzaen.
– Pers Kjøkken sin Pepperoni Original er fantastisk på denne pizzaen.